tisdag 17 september 2013

Karlsbyweekend

Eftersom Elisabeth åkte till Stockholm på tjejhelg, så drog vi andra i familjen till Karlsbyn. Eftersom Truls hade feber natten till fredag och behövde vila lite så åkte vi på fredagkväll, då hann vi även träffa Elisabeth och skjutsa henne till skjutsen. Väl framme i Karlsbyn blev det Vattenmelon (som Erik och Malin fixat fram) till kvällsfika så att Truls skulle få i sig någon form av vätska och energi. För även om han varit i princip feberfri under fredagen dagen, så hade han knappt druckit något och än mindre ätit.



Lördagen innehöll, pajbak, lek hos Anton och Tilde och middag med besök av Malin (Erik drack öl och tittade på hockey).





Och det bästa med pajbaket var att då fick man äta upp den efteråt!




Syskonmys i vagnen på väg upp till Smörtäppa.




Söndagen inleddes med traditionsenlig yoghurtfrukost, sen blev det bad för barnen och jag stack in till Falun och körde ett par varv runt Varpan.





Medan jag var och cyklade hade Truls fått följa med upp till Solveig och Hans och lekt i sandlådan. Vilket var väldigt uppskattat, det var även födelsedagspresenterna som Truls fick från dem.

När eftermiddagen nalkades styrde vi kosan hemåt Hille, och lyckades med tajmingen så att vi kunde hämta upp en trött men nöjd Elisabeth på vägen hem.



Tack alla inblandade för en trevlig helg!















Inga kommentarer: