onsdag 30 maj 2012

Bakudag

Gårdagen var en pärs där ett halvt dygn hann passera innan det blev en lucka så nattens kastspya i håret kunde tvättas bort. Passade då på att duscha bort glassen i Truls kalufs som han fick hos Noah kvällen före). Hedvig skrek utom när hon bars omkring samtidigt som Hårgalåten nynnades och takten stampades. Ändrade jag melodi blev det ramaskri. Medan jag bytte tidernas bajsblöja på damen passade Truls på att halvera bröddegen som visst var en smaksensation. Makaronerna höll sig inte i decilitermåttet. Brödet blev bränt. Ja, ni fattar. Bakudag.
Men idag var annat. Trots att barnen vaknade tidigt (före väckarklockan!) har vi haft medvind. Truls ville till dagis, Hedvig har sovit eller varit glad medan jag hann kila omkring på stan och handla presenter och annat. Truls ville t o m HEM och tog initiativet till att lämna lekparken utan mer än en felnavigering till fel hus med lite för intressanta leksaker. Vi spanade in kossorna på grönbete, men de förtjänar inget foto för alla råmade så högt att Hedvig vaknade och blev skiträdd.
Nu har vi ätit och grabbarna ska klippa gräset. Då kanske katten vågar sig ut? Nancy går på lådan inne eftersom björktrastarna attackerar från alla håll. Dumma fåglar.

Inga kommentarer: