måndag 28 maj 2012

Bakdag

Måndag! Sovmorgon till 8, sen hörde jag Truls babbla för sig själv så jag gick in i hans rum för att hämta honom. Häj, häjj! sa han och mornade sig gärna med mig och Hedvig en halvtimme till. Underbart!
Det regnade ute så vi stannade inne hela förmiddagen. Hedvig sov skönt i babysittern (även det ett framsteg) och jag och Truls läste Bamse, kittlades tills Trulle kluckade och när han hellre ville titta på Chuggington än baka rabarbermuffins fick han göra det.
Sen åt vi lunch, försökte söva Truls utan framgång (4 Alfons Åberg-böcker senare...) och Hedvig vaknade och fick bada och var en liten solstråle! Truls är miljövänlig så han hoppade i baljan efteråt och skvalpade omkring tills det var iskallt och hälften av vattnet skvimpat ur.
Vi fick på oss kläder, bärselen och packade fika och gick till Noah med familj och lekte oss trötta och hungriga tills papporna kom hem och grillade korv. Det var inte svårt att somna på kvällen efter en heldag utan sömn för Trullerull! Hedvig verkar ha haft en bra dag också för än så länge bråkar inte hennes mage. Hon har annars haft väldig magknip på kvällen (ja, den är ju iofs inte över än...).

Inga kommentarer: