onsdag 26 juni 2013

Maxad måndag

Vi vaknade ganska sent på måndagen. Och efter frukost så tog vi ett snabbdopp i baljorna på verandan för att skölja bort frukosten. Sen tog vi cykelvagnen ner till Noah, Klara och Barbro för ett spontanbesök. Dör hoppades det studsmatta, gungades gunga och lektes i lekstuga och lekrum. Vi bjöds även på lite förmiddagsmellis och kaffe.








Efter en snabblunch hemma så drog vi vidare till en lekpark och träffade Måns, Johanna och lilla Olle. Vi har inte träffats på ett tag så Truls och Måns hade lite svårt att hitta sina roller. Det var lite tjafs om leksaker, gungor och rutchkanor. Men det var väldigt trevligt att träffa dem iaf.



När vi lekt färdigt åkte vi hem och badade i väntan på att Elisabeth skulle komma hem, eller ja, Hedvig badade, Truls var lite trött så han kröp upp i vagnen och somnade.




När vi äntligen fått i oss lite mat så var det dags för ytterligare ett lekpass. Den här gången blev det bandy på hockeyplanen och lek i lekparken ovanför vårt hus. En rolig avslutning på en maxad dag!




Inga kommentarer: