torsdag 3 mars 2011

Torsdagstur

Idag provade vi en ny strategi! Istället för att somna om efter frukosten med Pär vid 6-7 så tog bara Trullerull en stödvila själv mellan 8-9 innan vi packade oss iväg. Vilket smart drag – Truls var vaken när vi kom till hästarna! Fat han såg dem inte i motljuset (han tittade bara i backen), och när vi gick längre bort för att se dem från ett annat håll så verkade det som att han tittade åt rätt håll men ovationerna uteblev. Det hade underlättat om de hade rört på sig. Vad är det med alla djur i Gävle, är de uppstoppade eller bara uttråkade?

Här sitter Truls i vagnen igen, trök-hästar!

Sen gick vi vidare och Truls somnade om vid Hille IP. Sen blev det besök på Konsum där vi handlade lite och hämtade ut paket, och så tog vi bussen hem. Synd att han inte var vaken. Åter hos Nancy fick han sova vidare på farstubron medan jag kikade på skidskytte-stafetten. Baby-watchern är bra, fast det gäller ju att någon ropar för att mottagaren ska reagera. Tittade ut vid 12 och då såg jag ett par stora, blå ögon blänka inne i sufletten.

Nu leker vi med den senaste investeringen – en bultbräda med runda kulor istället för pinnar. Succé! Fast vi skippar klubban och övar karateslag istället. Ki-yai!

2 kommentarer:

Erik N sa...

Heter den inte Hanya-ho!? Det brukade hans far minsann säga.

Truls sa...

Nä, det var väl iiH-Yaa IIIhhh Yaaa! Eller vad dum jag är, han är ju en superhjälte så klart han har fler attack-uttryck. :-D

(två, av varandra helt oberoende, har nämligen påstått att Pär är lik Spindelmannen – ja utan mask alltså)