lördag 14 mars 2015

Familjedag

Oj oj oj, vilken utflykt det blev idag! Först några åk i skogen bredvid Duvan (knappliften jag jobbade i före sekelskiftet), sen jobbade vi oss mödosamt norrut genom knappliftsystemet och efter en stund kom vi fram till Valletorget. Där hann vi fika före teaterföreställningen med Valle och hans vänner. När den var slut och Vi köat för en kram åkte vi ned och tog Gustav III upp till toppen. Hedvig tappade ena skidan när vi klev på och hon blev ledsen men efter en stunds väntande kom en norska upp med skidan så vi kunde åka igen. Först en familjebild vid snögubben innan vi drog hemöver på transportsträckorna och avslutade med en blå backe (som kändes väldigt brant för att vara blå). 
Hedvig åkte med någon av oss och tjöt av glädje, ju fortare desto högre. Iiiiiiiih det ä jätteloooliiiiiiiiit! Hon ville helst inte stanna och vänta på Pär och Truls utan ville bara köra på. 
Truls åkte själv hela vägen (helst utanför pisten), utom i värsta branten på slutet där han åkte bredvid Pär och höll i hans stavar. 
När vi väl var hemma i stugan igen åt vi köttbullar och Hedvig somnade på golvet så det var bara Truls som kom ut och lekte igen medan solen var uppe. Trots att han fortfarande hade lite feber. 










Inga kommentarer: