måndag 18 augusti 2014

Sälen igen!

Utsikten från Söderås tröttnar man ju aldrig på men nu hittar snart Volvon själv upp till Sälen (Och om två helger ska Pär dit igen...). 
Vi sov en natt i Malung innan vi drog till experium och badade i över 4 timmar! Truls ville först bara hänga i barnpoolen och kasta boll och göra magplask från bänken men efter vi kollat på Hedvig och Pär som var mitt bland gässen när vågmaskinen var igång, eller åkte ringar så vågade (!) han också hoppa bland vågor och åka rutschkana på jätteringar i långa tunnlar högt ovanför barnpoolen. Hedvig var helvild och hoppade från kanten, flöt på rygg och doppade huvudet och "kokade kaffe". Efteråt käkade vi på o'learys. 
Dagen efter var det barnens cykelvasa i Lindvallen. Gratis hoppborg, sumobrottning, bollkastning, teknikcykelbana, mashmallowsgrillning samt 300 meter cykling. Det var kaos eftersom alla barn som fanns ville cykla men iväg och i mål kom de och fick medalj. 
Truls cyklade och cyklade och hoppade och åkte Valles downhill-bana 1000 gånger på de här dagarna, och ville inte sluta trots att solen gått ned. Han flög lite för högt tyckte pappan men ville inte åka "så här: *böljande*" utan "så här: * spetsiga vågor*. :-o. Och på frågan hur det gick så fick Pär hårdrockstecknet till svar. Om och om cyklade han upp och körde järnet ned. I intergralhjälm, vis från förra året. 












Inga kommentarer: