tisdag 6 maj 2014

Fler bilder från april

Truls bytte upp sig en cykelstorlek och kör nu som han aldrig gjort annat! Står upp och cyklar, gör lakritsremmar, åker ner i diket med flit och upp på vägen igen och åker i skogsbanan och utför slänten mittemot vårt hus. Han vet även vad som är höger och vänster och övar i smyg på att cykla med en hand. 
Hedvig gillar att blåsa såpbubblor, vilken tur att det kom påfyllning från jutängs-påskharen för det går åt i rasande fart. Hon försöker trampa på trehjulingen men når inte riktigt hela vägen runt men fattar ju hur hon ska göra. Även hon är en daredevil och försöker åka utför slänter med cyklarna på dagis och cykelbanan i skogen hemma hos oss. 
Men studsmattan, vilken grej! Den kommer nötas i sommar! Hedvig kutar runt, runt och kastar sig samtidigt som Truls övar på rump- och knästuds som farbror Erik tipsade om. Eller hoppar så högt han kan och brottar ner lillasyster under glada tjut. Men idag, efter dagis, var det för kallt åt fötterna att hoppa så vi får hoppas värmen kommer tillbaka smart igen. 





Inga kommentarer: