onsdag 23 april 2014

Kalashelg!

Vilket firande det blev sen! På lördagen kom mormor och morfar, Nina och jocke och Robin! Vi klämde i oss smörgåstårta, fikabröd och pavlova, öppnade jätteroliga paket, gick långpromenad (vissa cyklade) till hästarna och sen studsade barnen, spelade på instrument och vad som fanns i närheten och härjade så den som var äldst somnade i Truls säng av utmattning. Tufft med kalas! En bild på monteringen av studsmattan får ni också se, det var jobbigt att vänta på slutresultatet. :-) Det kändes som vi slängde ut Malung/Falun-gänget när grillkorven var på gång (så länge brukar ni ju aldrig vara kvar), men hoppas ni förstår att ni alltid får stanna så länge ni vill! 

På söndagen var vi på tågmuseet med Oskar & Signe innan de åkte hem till Västerås. Det är alltid lika trist med avsked, men vi ses ju snart igen!

Måndagen kom och nu var det Karlsbyn som hade kalas-tid. Jag har tyvärr inga bilder (fullt minneskort) men vädret var så fint och även här fick Hedvig finfina presenter. Men den bästa (?) var slut på lagret så vi hoppas hämta gungställningen en annan dag. Även den dagen fick hästarna ett besök (och även på kvällen). 

Riktigt rolig långhelg, men nu tror jag vi behöver semester. :-)

Inga kommentarer: