onsdag 17 april 2013

Dagens

Idag hade vi en bra dag, till att börja med iaf. Vi kom iväg till dagis i tid, gick via järnvägen och tittade på tåg. Tyvärr såg vi inte tåget när det passerade, eftersom vi var nere i tunneln och hoade istället. Och lämningen av Truls gick bra, inga tårar eller så. Hedvig slocknade på vägen hem, så då passade jag på att byta till sommarhjul på bilen.
Hedvig har blivit en riktigt storätare nu, idag åt hon en hel burk. En sån har tidigare räckt tre dagar för henne.

När vi sen hämtade Truls på dagis och skulle gå hem, så stod det en BRANDBIL vid högstadiet!!! Vilken lycka! Men ingen brandman syntes till (så du missade inget Elisabeth).

Vi åt sedvanlig mellis på bron och tvättade sedan vinterhjulen. Truls fick sköta slangen. Det har blivit hans nya favoritsysselsättning, att spruta med trädgårdsslangen. Man får passa sig om man är inom räckhåll för strålen, men oftast sprutar han på det man ber honom att spruta på.
Sen var det dags att åka till affären sa Truls, på sparkcykel. Vi kom till bonden och tittade på traktorer. Halvvägs hem så tvärstannade Truls och vägrade åka hem. Det slutade med att jag lyckades få honom till att leka lastbil med sparkcykeln. Lastbilen körde hem snö till oss från grannen, som att vi behövde mer.

Sen var det dags att laga middag och vänta hem mamman.

Inga kommentarer: