söndag 29 januari 2012

Helgkul

I fredags var Li och hälsade på med sina päron och vi åt hemgjord pizza och kollade hockeyn. Truls hade sovit 2,5 timme på dagis och började bli sig själv efter förkylningen igen men orkade ändå inte längre än till halv åtta innan det var godnatt.
I lördags provade vi pulkan i slänten mittemot, kort och brant. Hade gärna fått vara längre, enligt Truls. Men att åka ända uppifrån husknuten som de stora barnen gör, får vänta ett tag till. Vi bakade bröd och Truls justerade innehållet av skållade havregryn, kall gröt är ju så gott och vilket slöseri att baka på det.
Idag började vi på babysimmet i Valbo och plaskade runt nästan en timme med Solums i det sköna, varma vattnet innan vi klev upp. Vi fikade på Ikea och träffade Kalle & Linda och vår gudson Wilhelm, vilket flyt eftersom han fyllde år idag och de har ju flyttat till Borlänge så vi har inte setts sen i somras! Vi fyllde kassarna med massa bra att ha, och ökade tågbanan med flera meter. Hurra! Sen tog vi en långpromenad och träffade Måns från föräldragruppen som var ute och sladdade med sin snowracer. Nu värmer vi oss i brasan och provar alla stickspår.

Inga kommentarer: