söndag 14 augusti 2011

Hoj och skoj

Helgen har spenderats i Malung. I fredags morse lämnade vi Nancy i Karlsbyn och mötte T-B på hotellet i Malung för lunch. Farfar (!) kom förbi med lastbilen så Truls fick känna på ratten, uh uuuuh! Medan Pär & T-B åkte till Sälen för att hämta nummerlappar och annat så åkte jag och Trulle till mormor & morfar där Jocke & Robin väntade på att få busa! Det blev bad i balja, matlagning (grässoppa) i samma balja, cirkuskonster och bilar. Vilka förebilder och favoriter!
Lördagen var tävlingsdag. Micke följde med som extra chaufför och supporter och vi lämnade tävlingsmännen i Berga och tog vägen över Venjan till Tennäng. Höll på att bli fiasko totalt men vi hann PRECIS fram till plastbanden när Pär susade förbi! Heja heja! Vi fortsatte till Mora och tog emot dem vid målet, efter 3:43 i spåret. Bra kämpat! Det var trötta gossar som åt grillbuffén på Holarna sen.
Bästaste morbror, mormor & morfar hade köpt Duplo på Legoland till Truls och som de busat och lekt, synd att behöva åka hem men det är ju snart kalas! :-)
Nu är vi på väg till Karlsbyn för traktorspaning och kobingo (om vi hinner fram), hämta Nancy och sen börjar allvaret i morgon. Semestern slut!

Inga kommentarer: