torsdag 21 april 2011

Små kusiner gör saker tillsammans

Äntligen dök de upp, moster Bitte och kusin Oscar! Niklas fick stanna hemma för att jobba med foten i högläge och äta matlåda, stackarn. Moster Nina med familj kunde inte heller komma, eftersom bilen var för trång och benet var för långt (Robins). Men vi hoppas träffa dem alla vid ett annat tillfälle.




Först blev det en långpromenad. Truls sov hela varvet runt men Oscar kikade på djuren i Gävle så gott han kunde. När vi kom tillbaka var det dags att sätta fyr på grillen.

Åååååååh vad roligt vi har.

Mesigt. Vi vill se en RIKTIG brasa!
Sen var det mat! Vi vuxna fick hålla oss till tåls ett tag till men för busarna blev det gröt respektive potatismos och lax. Fint serru. Vi andra fick fläskkarréer (lätt touch av sot) med ugnsrostade grönsaker och kall bearnaisesås och ett kilo lösgodis till efterrätt.

Smaka på mitt!
Sen visade Truls sitt fina rum och alla leksaker. Sopbilen fick en grundlig genomgång, bultbrädan fick blodstänk (låter värre än vad det var) och bollar har rullats.



Nu sover busarna! Morgondagen blir vilodag för Bitte medan Oscar får följa med på boot-camp till lekparken. Är man på semester så är man!

Inga kommentarer: