fredag 7 januari 2011

Skotta, shoppa, charma.

Där har ni ledorden för vår fredag. Efter en snabb frukost var det åter dags att rycka tag i skoveln och snösläden, ca 5cm kramsnö hade Bore bjudit på under natten. Snödeponierna växte ytterligare, undrar om vi kommer att få se något gräs innan midsommar i år?
Sen drog vi ner på stan Elisabeth skulle byta ett par jeans hon fått i julklapp, det blev till två par. Ett par lite tajtare, och ett par riktigt säckiga. Måste säga att båda paren satt riktigt bra på henne. En sväng på Kappahl och en ny overall till Truls, hittade en riktigt cool flygarjacka på rea, men den fick stanna i butiken. Tog ett varv på stan, nya handskar och en t-shirt. Och så blev det lite gott- och blandat från Clas Ohlson och en flaska Pol Roger till våra middagsgäster Mattias och Fernanda. Den fick de som en lite försenad bröllopsgåva, det har ju bara gått tre månader sedan de gifte sig...

Middagen i sig var uppvärmd lasagne från gårdagen, hur kan det komma sig att det tar längre tid att värma dagen efter än att grädda den?


-How are you doing?

Truls tog sig friheten att charma upp Fernanda på läktaren, hade vi inte haft ögonen på henne hade hon troligen plockat med sig honom hem.



Inga kommentarer: