onsdag 24 juni 2015

Midsommaren fortsätter

Det här var innan vi fick napp...

Ännu fler midsommarbilder

Fler midsommarbilder

Midsommarbilder

Elektra



Det finaste vi har sätter vi på ... Taket!?


Midsommar

Först en fantastiskt härlig midsommarafton i Stennäset med de bästa och därefter traditionell midsommardag i fäbon. Dräkterna åkte på och vi klarade oss från regnet medan chokladhjulet snurrade och grodorna var lustiga att se. Även kvällen blev fin!








Gästrikecupen

I tisdags var det dags för ny tävling. Denna gång i Gästrike Hammarby och barnen var laddade och vädret var ljuvligt. Banan var lång för både stora och små och det var riktigt trötta ben på slutet. Tur det serveras sportdryck! Pär kom iväg dåligt och fick en gran (kvist) i bakhjulet och så var den dagen förstörd, en 6:e-plats var inte vad han hoppats på. Men vi hejade på i lingonriset och var nöjda när vi åkte hemöver. 



onsdag 17 juni 2015

Hon cyklar ju!

För någon vecka sedan sa Hedvig bestämt att hon kunde cykla. Så hon fick prova. Och hon kunde. Fast det behövs mer övning innan hon är fullfjädrad. 

Cykeltävling igen

Tillbaka på Åbyvallen och Gästrikecupen. Barnen har gjort stora framsteg sen i våras; Truls orkade cykla uppför den sandiga backen och Hedvig tog springcykeln hela varvet utan att jag behövde hjälpa till en enda gång! Sen hejade vi på Pär (3:a?) och samlade sten och tränade backintervaller. Hedvig ville åka med cykeln i rutschkanan, men då sa till och med jag blankt nej. På väg till bilen efteråt sa hon "kolla på mig nu mamma, när jag håller upp fötterna" och så satte hon upp fötterna på fotstöden och rullade iväg. Det har hon inte kunnat (eller gjort) förut, så det var riktigt kul att se! Vilken balans hon har fått! 

tisdag 16 juni 2015

Malung

Vi var i Malung i helgen men det finns inte så mycket bildbevis. Vi fick äntligen se nya utbyggnaden, med kuvös och veranda, hann träffa Håkan med familj, cykla runt, spela boll och springa i skinnarloppspåret och Pär såg ev en rumpa på en varg när han tog en extra runda. Inget finns på bild men väl när Hedvig matade de fina hästarna vid lekparken. 

Hoppborgslandet på besök!