måndag 24 november 2014

Snälla tomten...

Svar till er som undrar. Vad som helst från Lego City funkar för Truls.

Och Hedvig vill ha en häst... Men eftersom vi har ont om stallplats så får ni hitta på något annat. Lego funkar för henne med, eller något med Dora.

lördag 22 november 2014

Ljushuvuden

I lördags medan Elisabeth gjorde sig färdig för att åka med Erik, Johan och Mattis på teater, passade vi andra på att gå ut i skogen. Vi försåg oss med lampor och reflexer, sen gav vi oss ut i mörkret. Superspännande! Vi gick på stigen längs åsen fram till den plats som vi brukar gå till och fika. Barnen tyckte att det var jättekul att gå i bäckmörkret med bara varsin liten ficklampa. Jag hade min starka pannlampa på mig, men den lät jag vara avstängd så mycket som möjligt. Vi letade pinnar,och tränade oss på att inte gå på hästbajs. Men det jag blev mest nöjd med, var att jag lyckades hinna få av barnen överdragsbyxorna i tid när de behövde kissa.
Vi avslutade med en sväng till lekparken och en ordentlig omgång i gungorna.

onsdag 5 november 2014

Lördagsfix

I lördags så fick vi hjälp med frukostgröten och så förberedde vi inför slalomsäsongen, tänk att mor och son redan kan dela hjälm och glasögon. Till middag åt vi hämtmat, barnen grillspett och vi åt sushi, men till nästa gång verkar vi få beställa en låda till med kallskuren fisk med ris...

Spex

Vi leker med mammas glasögon och tar bilder på gomsegel, vissa segel var svårare än andra att fota..

Bowling

Truls var på sitt första riktiga födelsedagskalas härom veckan. Det var Milo som bjöd på kalas på bowlinghallen. Godisfika och bowling med kompisar, vad mer kan man begära? Toppenskoj!

Tacksägelsedagen

För några veckor sedan tog vi tillfället i akt att tacka Staffan Nilsson för hans och Falu IVF kliniks hjälp när vi satte Truls till världen.